Management

• management de proiect (planificarea, organizarea și gestionarea sarcinilor și resurselor - oamenii, echipamentele, materialele și banii - în atingerea obiectivului/obiectivelor);
 managementul fermei (supervizarea producției, consultanță și asistență, analize de costuri, buget, asistență financiară);
• managementul apei;

Consultanta

Servicii integrate de consultanță pentru elaborarea, implementarea și supervizarea proiectelor strategice de investiţii în cadrul PNDR și al Programelor Structurale derulate în perioada 2014-2020.

Servicii

GRUPUL ROMÂN PENTRU INVESTIŢII ŞI CONSULTANŢĂ (RGIC) ofera solutii profesionale optime la elaborarea, implementarea si supervizarea proiectelor aferente fondurilor europene in domenii ca: infrastructura, constructii civile, industria agroalimentara, ferme vegetale si zootehnice, prin aportul unui grup de specialisti cu experienta relevanta.

Stiri recente

Parteneri RGIC

Ultimele stiri blog

DEC 20
Dezvoltarea economică globală duce la creșterea migrației
Citeste mai mult
SEP 29
Oferta ADA de cursuri de pregatire profesională acreditate ANC
Citeste mai mult

Comentarii Blog

În şedinţa Guvernului din 5 octombrie 2016 a fost aprobată majorarea sumei alocate pentru plata ajutorului de stat pentru motorină în agricultură în 2016, de la 338,819 milioane lei la 647,248 milioane lei. Se asigură astfel resursele financiare necesare pentru plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată agricultură în trimestrele II şi III în 2016, având în vedere că din suma de 338,819 milioane lei alocată iniţial a fost utilizată până în prezent 314,446 milioane lei. Măsura vine în sprijinul agricultorilor prin finanţarea şi în anul 2016 a schemei de susţinere a cheltuielilor producătorilor agricoli, prin diminuarea costurilor de producţie, şi încurajează desfăşurarea în continuare a activităţilor din agricultură. De asemenea, hotărârea aprobată clarifică aspecte legate de gestionarea sumelor, respectiv modalitatea de alimentare a conturilor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură   şi virarea sumelor cuvenite către beneficiari. Astfel, potrivit actului normativ, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură întocmeşte şi transmite trimestrial la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale situaţia centralizatoare cu beneficiarii şi sumele exprimate în lei, fără subdiviziuni, aferente cantităţilor de motorină determinate la plată. 

Citeste mai mult

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat astăzi, 4 noiembrie a.c., pentru o nouă consultare publică, versiunea consolidată a ”Ghidului Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 2.2. - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Noua versiune este rezultatul analizei a aproximativ 860 de întrebări, propuneri și observații primite pe parcursul primei etape de consultări.

Eventualele observații sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de email info@mdrap.ro, până la 11.11.2016, ora 16.00.
Citeste mai mult

București, 17 octombrie 2016 — Ministerul Fondurilor Europene (MFE) anunță deschiderea apelului de proiecte „Formarea personalului implicat în implementarea programelor prioritare de sănătate”, cu o alocare de 64,74 milioane de euro din Programul Operațional Capital Uman 2014 -2020 (POCU), primul dintr-o serie de apeluri destinate domeniului medical din România.

Pot solicita finanțare pentru proiecte între 1,2 şi 3 milioane de euro, Ministerul Sănătății și autorităţile publice, autorităţi de sănătate publică, individual sau în parteneriat cu actori relevanți. Beneficiarii vor propune programe de formare profesională, inclusiv e-learning, şi participarea la schimburi de experiență/schimburi de bune practici în domeniile prioritare de sănătate: sănătatea femeii și a copilului, boli netransmisibile majore (boli cardiovasculare, respiratorii, endocrine/disfuncții tiroidiene, boli pulmonare şi renale cronice, cancer, diabet zaharat), boli transmisibile (tuberculoză; HIV/SIDA, hepatite virale cronice B și C), sănătate mintală, boli rare.

De proiectele aferente acestui apel vor beneficia medicii de familie aflaţi în relaţii contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate și personalul din instituții publice implicat în implementarea programelor prioritare de sănătate la nivel național şi local.
Citeste mai mult

Orizont 2020 este cel mai amplu program de cercetare și inovare derulat vreodată de UE. Acesta va duce la mai multe inovații capitale, descoperiri și premiere mondiale, aducând ideile mărețe din laboratoare pe piață. Este disponibilă o finanțare de 80 de miliarde EUR(1 ) pe durata a 7 ani (2014- 2020) – pe lângă investițiile private și investițiile publice naționale pe care această finanțare le va atrage. Orizont 2020 beneficiază de susținerea politică a liderilor europeni și a deputaților în Parlamentul European, care au convenit că investițiile în cercetare și inovare sunt esențiale pentru viitorul Europei, plasându-le în centrul Strategiei Europa 2020 pentru o creștere inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii. Orizont 2020 contribuie la realizarea acestui obiectiv, îmbinând cercetarea și inovarea și punând accentul pe trei domenii-cheie: excelența științifică, poziția de lider în sectorul industrial și provocările societale. Scopul este de a asigura capacitatea Europei de a produce o știință și tehnologie de clasă mondială, care să stimuleze creșterea economică. Citeste mai mult