243 milioane oameni trăiau în afara țării lor de naștere în 2015, reprezentând 3,3% din populația lumii, o creștere față de 2,7% cât era în 1995. Schimbarea activității economice la nivel mondial în ce privește țările în curs de dezvoltare (țările cu venituri mici și mijlocii) în ultimele două decenii, nu a dus și la o deplasare paralelă a migrației către aceste țări. Folosind o nouă clasificare tridirecțională pentru a explora impactul migrației, acest raport arată că migranții sunt tot mai atrași de țările de destinație tradiționale, țări cu venituri ridicate.


Mai mult

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) anunță prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor de investiții prin intermediul submăsurilor 9.1 „Înfiinţarea grupurilor de producători în sectorul agricol” și 9.1a „Înfiinţarea grupurilor de producători în sectorul pomicol” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) până la data de 30 decembrie 2016, ora 16.00.


Mai mult

ADA este autorizata pentru furnizarea de programe certificate la nivel naţional, structurate după metodologia impusă de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) şi urmareste acoperirea tuturor unităţilor de competenţă identificate în piaţa muncii pentru fiecare ocupaţie în parte.


Mai mult